اسلایدر

عکس از مسی HD
','','resizable=1,scrollbars=1,width=300,height=300,top=100,left=100,status=1,menubar=1,toolbar=1,location=1,directories=1');return false;">


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات
تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 243
نویسنده : مسعود
http://allax.ir/wp-content/uploads/2014/06/allaxpic-9-1024x576.jpghttp://www.8pic.ir/images/28236762155496186502.jpg

 



:: برچسب‌ها: عکس HD از مسی ,
تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 237
نویسنده : مسعود
http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2014/035/1/1/cristiano_ronaldo_rainbow_wallpaper_by_ivanristicdesign-d754wdv.png


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 221
نویسنده : مسعود


http://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user7002/news/thumbnail/wenger_15.jpg

آرسن ونگر (به فرانسوی: Arsène Wenger) (زاده در ۲۲ اکتبر ۱۹۴۹ در استراسبورگ، فرانسه) مربی فوتبال است. در جوانی فوتبالیست متوسطی بوده‌است که معروفترین تیمش استراسبورگ است. او مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد دارد. در سال ۱۹۸۰ فوتبال را کنار گذاشت و به کار مربی گری پرداخت، بعد از چند دستیاری در تیمهایی مانند استراسبورگ سال ۱۹۸۴ سرمربی تیم نانسی شد. سال ۱۹۸۷ سرمربی موناکو شد و طی هفت سال با این تیم درخشید (مربی سال فرانسه شد) سپس پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرد و در ژاپن مربی تیم ناگویا شد. اودر سال ۱۹۹۶ در وسط فصل به آرسنال پیوست (بجای جرج گراهام) او این فصل را با سومی به پایان برد. فصل بعد هر دو جام لیگ و حذفی را برد و مربی سال جزیره شد و در حال حاضر نیز هدایت باشگاه آرسنال را بر عهده دارد. ونگر به یافتن و پرورش استعداهای بزرگ مانند پاتریک ویرا، دنیس برکمپ، تیری آنری، فرانسسک فابرگاس، امانوئل پتی مشهور است. او برای علم روز و مسائل روانی تیم اهمیت زیادی قائل است. همچنین به شش زبان زنده دنیا مسلط است و تنها به روسی نمی‌تواند سخن بگوید.http://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user7090/news/thumbnail/arsene-wenger-pre-season_2978537.jpg

افتخارات

  • برترین مربی دهه اخیر (۲۰۰۰-۲۰۱۰) فوتبال دنیا از دیدگاه فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار (IFFHS)
  • مربی سال فرانسه
  • برگزیده شدن به عنوان «سرمربی سال» انگلیس در سال‌های ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴.

افتخارات با آرسنال

  • قهرمانی لیگ در سال‌های ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴
  • قهرمانی جام حذفی در سال‌های ۱۹۹۸، ۲۰۰۲، ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ و ۲۰۱۴
  • ۴ قهرمانی در جام خیریه ۲۰۰۴: با شکست ۳-۱ منچستریونایتد

۲۰۰۲: با شکست ۱-۰ لیورپول ۱۹۹۹: با شکست ۲-۱ منچستریونایتد ۱۹۹۸: با شکست ۳-۰ منچستریونایتد

http://www.soccerkits.com/blog/wp-content/uploads/2014/01/arsene-wenger_1869548b.jpg

منبع: نوشته ها از دانشنامه آزاد،تصاویر از مسعود


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 222
نویسنده : مسعود

زندگی نامه ی ایکر کاسیاس
روز ۲۰ می ۱۹۸۱ پسر بچه ای در محله موستولس شهر مادرید به دنیا امد که بعد ها به یکی از بزرگترین دروازه بانان دنیا تبدیل شد.
ایکر کاسیاس فرناندز نام کامل این دروازه بان است وی توانست در سال ۲۰۰۸ به افتخاری دست یابد که خیلی از بزرگان فوتبال اسپانیا ارزوی ان را داشتند.

رئال مادرید
او یکی از محصولات اکادمی باشگاه رئال مادرید است که در سال ۱۹۹۰ بازیهای خود را در این باشگاه اغاز کرد.

http://footballonline.ir/Picture/20120709162353_20120208153459_ikercassillas.jpgوی تا سال ۱۹۹۹ - ۱۹۹۸ در تیم جوانان باشگاه بازی می کرد تا اینکه در ان سال توانست اولین بازی رسمی خود را برای تیم باشگاهیش انجام دهد وی در ان سال جانشین بودو ایگنر دروازه بان اول رئال مادرید شد.
در سال ۲۰۰۰ با حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا در برابر والنسیا به جوانترین دروازه بانی تبدیل شد که در کل فینالهای تاریخ لیگ قهرمانان حضور می یابد.
در ان بازی رئال مادرید توانست با نتیجه ۳ - ۰ تیم والنسیا را شکست دهد و هشتمین قهرمانی خود را در این جام جشن بگیرد.
ولی در این بین کاسیاس دچار افت شدیدی شد و جای ثابت خود را به سزار سانچز داد ولی گویی فینال لیگ قهرمانان همیشه برای این دروازه بان خوش یمن است.
در فینال لیگ قهرمانان در سال ۲۰۰۲ سزار سانچز دچار مصدومیت شد و بار دیگر کاسیاس جوان درون دروازه رئال مادرید قرار گرفت تا این تیم بتواند با درخشش وی و زیدان با نتیجه ۲ - ۱ تیم المانی بایرلورکوزن را شکست داده و برای نهمین در اروپا به مقام قهرمانی نایل شود
 در سال ۲۰۰۸ قرارداد خود را با رئال مادرید تا سال ۲۰۱۷ تمدید کرد.
 تیم ملی اسپانیا
 اولین بازی کاسیاس برای تیمهای ملی اسپانیا مربوط می شود به حضور وی در تیم ملی زیر ۱۷ سال اسپانیا که با ۱۶ سال سن جوانترین عضو ان تیم بود.
کاسیاس توانست با این تیم در سال ۱۹۹۷ در فینال جام جهانی زیر ۱۷ ساله های دنیا حضور پیدا کند و با شکست برزیل قهرمان دنیا شود.
در بین دروازه بانان تاریخ تیم ملی اسپانیا زوبیزارتا با ۱۲۶ بازی ملی در مکان اول قرار دارد و کاسیاس با ۸۲ بازی در رتبه دوم جای گرفته است.
کاسیاس همچنین توانست در سال ۱۹۹۹ همراه با تیم ملی جوانان اسپانیا به مقام قهرمانی جهان برسد.

http://www.shiaupload.ir/images/68774877291944624654.jpgاولین بازی ملی کاسیاس برای تیم بززگسالان اسپانیا در سال ۲۰۰۰ و در مقابل تیم سوئد بود. در سال ۲۰۰۲ او ابتدا به عنوان جانشین سانتیاگو کانیزارس وارد جام جهانی شد ولی با تصادف عجیبی که موجب مصدومیت کانیزارس شد ایکر کاسیاس به عنوان دروازه بان اصلی اسپانیا در جام معرفی شد.
کاسیاس توانست در مرحله یک شانزدهم نهایی به یک قهرمان ملی تبدیل شود زیرا در ان مرحله اسپانیا به تیم ملی ایرلند جنوبی برخورد کرد و بازی به ضربات پنالتی کشیده شد.
کاسیاس جوان در ان بازی بود که مهارت خود را در گرفتن ضربات پنالتی با گرفتن دو ضربه به اهالی فوتبال نشان دهد.
کاسیاس در مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۰۴ نیز دروازه بان اول اسپانیا بود که در دوره مقدماتی فقط ۴ گل دریافت کرد ولی با این وجود اسپانیا نتوانست به طور مستقیم به دوره پایانی راه یابد و می بایست در بازی پلی اف به دیدار تیم نروژ می رفت که بار دیگر تیم ملی اسپانیا با درخشش کاسیاس موفق شد مجوز حضور در مرحله نهایی یورو را کسب کند در ان دو بازی کاسیاس موفق شد دروازه خود را بسته نگه دارد.
کاسیاس در جام جهانی ۲۰۰۶ نیز حضور داشت و با وجود اینکه فقط ۲ گل دریافت کرد ولی تیم ملی اسپانیا نتوانست به مقام درخور توجه ای دست یابد.
در سال ۲۰۰۸ با دعوت نشدن رائول به تیم ملی بازوبند کاپیتانی به ایکر کاسیاس رسید تا تیم ملی اسپانیا بتواند با کاپیتانی وی بعد از ۴۴ سال بار دیگر بر بام فوتبال اروپا بنشیند.
اوج کار کاسیاس در این جام به بازی مقابل تیم ملی ایتالیا برمی گردد . این بازی در واقع تقابل دو دروازه بان اول دنیا به حساب می امد در طرفی بوفون و در سوی دیگر کاسیاس قرار داشت و هر دو دروازه بان نیز کاپیتان تیمهای خودشان بودند.
این بازی به ضربات پنالتی کشیده شد که کاسیاس با گرفتن ۲ ضربه از بازیکنان تیم ایتالیا توانست بوفون را شکست دهد.

ازدواج ایکر کاسیاس

جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو خبرنگار سرشناس اسپانیایی، روز هفتم جولای و بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار شد. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور داشتند.


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 502
نویسنده : مسعود
http://s2.picofile.com/file/7639274294/ca2.jpg


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 255
نویسنده : مسعود
زندگی نامه خوزه مورینیو
خوزه ماریو داوس سانتوس مورینیو فلیکس معروف به خوزه مورینیو متولد 26 ژانویه 1963 در ستوبال یک مربی پرتغالی فوتبال است. او مدت‌ها مربی باشگاه چلسی بود ولی روز بیستم سپتامبر 2007 این باشگاه را ترک کرد. مورینیو در چهار لیگ متوالی (دو لیگ در پورتو و دو لیگ در چلسی) توانست تیم خود را در صدر باشگاه‌ها قرار دهد و در دو سال متوالی (2005-2004) از سوی فدراسیون بین‌المللی فوتبال لقب بهترین مربی دنیا را از آن خود کرد.
پدر مورینیو «فلیکس مورینیو» یک دروازه‌بان و مربی پرتغالی بود و مادرش «ماریا جولیا» در مدرسه تدریس می‌کرد. خانواده مورینیو همگی به فوتبال علاقه‌ای خاص داشتند. پدر خوانده ثروتمند خوزه، رییس باشگاه بزرگ فوتبال شهر «ستوبال» بود. خوزه از همان دوران کودکی در مدیریت و برنامه‌ریزی استاد بود و برنامه‌ بازی‌های تیم پدرش را ترتیب می‌داد.
http://axgig.com/images/79309008836848015488.jpg
پس از پایان تحصیلات به مدرسه آمادگی جسمانی لیسبون رفت ولی مدتی بعد مادرش که از توانایی مدیریت او اطلاع داشت نام او را در مدرسه مدیریت ثبت‌نام کرد اما خوزه از آن مدرسه خوشش نیامد و دوباره در مدرسه آمادگی جسمانی شرکت کرد و پنج سال بعد از آن‌جا مدرک گرفت.
مورینیو دوره مربیگری خود را در اسکاتلند گذراند و سپس به پرتغال برگشت و مربی ورزش یک دبیرستان شد. او مدتی در باشگاه‌های کوچک و متوسط پرتغال بازی و در همان زمان تحصیل نیز می‌کرد. اما در زمینه بازی توفیق چندانی نیافت. در دهه نود مدتی را به مربی‌گری پرداخت و پس از آن با لقب «ترادیوتور» (مترجم) معروف شد چون مترجم یا مفسر «سر بابی رابسون در باشگاه‌های «اسپورتینگ» و «پورتو» بود. در سال 1996 به همراه رابسون به بارسلونا رفت و همچنان مترجم او بود. پس از رفتن رابسون او همچنان در بارسلونا ماند و با جانشین هلندی رابسون یعنی «لوییس ون‌گال» کار کرد. مورینیو انسانی بی‌نهایت بااعتماد به نفس و باشخصیت بود و همین موضوع باعث شد پیشرفت چشمگیری کند. او در کلاس‌های مربیگری و مدیریت شرکت می‌کرد و ناگهان همه شنیدند که او مربی تیم دوم بارسلونا شده است.
رویای او برای سرمربی شدن سرانجام در سال 2000 تحقق یافت و او مربی بنفیکا شد ولی با تغییر سرپرستی باشگاه و روی کار آمدن سرپرست جدید، مورینیو در تاریخ پنجم دسامبر 2000 برکنار شد و مربی یک تیم سطح پایین شد.
در سال 2002 مورینیو مربی باشگاه «پورتو» شد. باشگاهی که بسیار ضعیف کار می‌کرد در آن سال و تحت مربیگری مورینیو تیم سوم کشور شد و مورینیو قول داد سال آینده آن تیم را تیم اول سازد و خود تشکیل یک تیم قهرمانی بدهد و همین کار را هم کرد تا جایی که قهرمان جام باشگاه‌های اروپا شد. قبل از قبول پیشنهاد چلسی برای عنوان مربیگری آن تیم، مورینیو باشگاه لیورپول را که آن تیم هم خواستار این مربی بود ترجیح می‌داد و می‌گفت: «لیورپول تیمی است که علاقه همه را برمی‌انگیزد ولی من به چلسی علاقه چندانی ندارم چون چلسی یک پروژه جدید با سرمایه‌گذاری بالاست. فکر می‌کنم در چلسی اگر یک مربی برنده نشود، آبراموویچ فورا او را برکنار می‌کند. به همین دلیل کار در آن جا یک شغل مطمئن نیست.»
ولی سرانجام مورینیو در ژوئن سال 2004 با حقوق سالانه 2/4 میلیون یورو که در سال 2005 به 2/5 میلیون یورو افزایش یافت به باشگاه چلسی پیوست و عنوان گران‌ترین مربی فوتبال را به خود اختصاص داد.روز بیستم سپتامبر 2007 و با موافقت دو جانبه، مورینیو باشگاه چلسی را ترک کرد. کمی قبل از ترک مورینیو باشگاه تشکیل جلسه داده و به این نتیجه رسیده بود که وقت آن است که مربی خود را تعویض کنند. این اقدام چلسی خشم هواداران این تیم را برانگیخت. فردای آن روز چلسی اعلام کرد «اورام گرنت» جایگزین مورینیو شده است. در طول چهار فصل حضور او در چلسی، او در هیچ یک از بازی‌های داخلی تیمش شکست نخورد.
خوزه مورینیو در سال ۲۰۰۸ قراردادی را با تیم اینتر میلان منعقد کرده و سمت مربیگری این تیم را بر عهده گرفته است.


http://www.khanevarzesh.com//uploads/football/England/murinio.jpg

بیوگرافی خوزه مورینیو

نام کامل : خوزه ماریو دوسانتوس مورینیو فلیکس
نام : خوزه
نام خانوادگی : مورینیو
تاریخ تولد: 1963/7/26
محل تولد : ستوبال

http://www.mahansky.com/wp-content/uploads/2012/03/1280946590627.jpgقد : 80 1متر
وزن : 74 کیلو گرم
وضیت تاهل : متاهل
همسر : تمی
تعداد فرزند : یک دختر و یک پسر ، ماتیلدا و خوزه جونیر
تاریخ ازدواج : 1989
تیم فعلی :اینتر
پست تخصصی : مربی و سر مربی
غذای مورد علاقه : ماهی
افتخارات : قهرمانی جام یوفا در سال 2003 وقهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2004 به همراه پورتو بزرگترین افتخار از نظر وی است .
جملاتی خواندنی از مورو : کار سختی است که به آینده فکر کنید . بازیکنان فقط مجاز اند به دوران فعلی و بازی پیش رو فکر کند .
فشار؟ فشاری وجود ندارد . تنها آدم های ضعیف برای توجیه اشتباهات همیشگی خود ، از فشار نام می برند . در فوتبال هیچ فشاری وجود ندارد .
همه می خواهند چلسی شکست بخورد . اگر این اتفاق چند بار پیاپی رخ دهد در انگستان تعطیل رسمی اعلام می شود .
ما به خاطر قدرت اقتصادی در صر جدول لیگ انگلستان قرار نگرفتیم . فقط به این خاطر در رتبه اول جای داریم که من به سختی برای موفقیت قرار تلاش می کنم .


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 191
نویسنده : مسعود
http://namehnews.ir/content/files/mohammadi/22909.jpg

بیوگرافی علی کریمی +  تصاویر علی کریمی

نام کامل: محمدعلی کریمی پاشاکیhttp://webklm.s3.amazonaws.com/thumbs/large_slideshows/2011/12/13/4cb8f16da44791c07746b2d0e30a8803.jpg
زادروز: ۱۷ آبان ۱۳۵۷
زادگاه: کرج، استان البرز
قد : ۱۷۸ سانتی‌متر
پست : هافبک

 

علی کریمی در ۱۷ آبان ۱۳۵۷ در کرج به‌دنیا آمد و فرزند سوم خانواده است.کریمی اصالتاً لاهیجانی است. پدر او ولی‌الله کریمی، در جوانی در استان گیلان بازیکن فوتبال بوده و مادرش خانه‌دار است. علی کریمی ۳ برادر و یک خواهر دارد. فرشید، برادر بزرگترش همانند وی به فوتبال روی آورد و مدتی با او هم‌بازی بود. کریمی گفته‌است که در کودکی هوادار پرسپولیس بوده‌است و در زمانی که با پدرش برای دیدن بازی‌های این تیم به ورزشگاه آزادی تهران می‌رفته، آرزو می‌کرده روزی برای این تیم بازی کند.

او تا سوم راهنمایی، دانش‌آموز ممتازی بوده‌است اما در دوران دبیرستان با افت تحصیلی مواجه می‌شود. سرانجام تحصیلات خود را با دریافت مدرک دیپلم پایان می‌دهد و پس از آن روی فوتبال تمرکز می‌کند


علی کریمی در سال ۱۳۷۸ و ۲۰–۱۹ سالگی ازدواج کرد و دو فرزند پسر به نام‌های هاوش و هیرسا دارد.علی کریمی ازدواج زودهنگام خود را از دلایل موفقیتش می‌داند و در مورد این که فرزندانش مانند او بازیکن فوتبال شوند ابراز علاقه کرده‌است، اما گفته‌است آن‌ها را به فوتبال بازی‌کردن مجبور نمی‌کند و ترجیح می‌دهد آن‌ها را در انتخاب آینده خود آزاد بگذارد.

 

آغاز فوتبال
علی کریمی فوتبال خود را از تیم نوجوانان باشگاه فوتبال نفت تهران آغاز کرد، جایی که برادر بزرگ‌ترش فرشید، یک سال پیش از ورود او در آن بازی می‌کرد. وی سپس به نوجوانان باشگاه سایپا پیوست و در رده جوانان این باشگاه نیز بازی کرد.کریمی پس از آن به فتح تهران منتقل شد، جایی که ابتدا در رده جوانان بازی می‌کرد و در سال موفق شد ۱۳۷۵ به تیم بزرگسالان راه یابد.

 

علی کریمی باز هم به همراه برادرش فرشید، از شهرک مارلیک کرج در تمرینات فتح حضور پیدا می‌کرد. در ابتدا مبلغ قرارداد فرشید بیشتر از او بود ولی درخشش کریمی در تیم فتح موجب شد که بارها حسین شمس (سرمربی وقت تیم فتح) از آینده‌ای درخشان برای او سخن به میان آورد. کریمی از تیم فتح بطور جدی وارد فوتبال شد و به فوتبال ایران معرفی گشت.

 

علی کریمی,بیوگرافی علی کریمی,زندگینامه علی کریمی

 

دوران ملی
علی کریمی از سال ۱۳۷۷ در تیم ملی فوتبال ایران بازی می‌کند. او در دوران ملی خود حضور پیوسته‌ای داشته و در ۳ دوره جام ملت‌های آسیا (۲۰۰۰، ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷)، یک دوره بازی‌های آسیایی (۱۹۹۸) برای ایران بازی کرده‌است. وی در ۴ دوره انتخابی جام جهانی (۲۰۰۲، ۲۰۰۶، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴) مجموعاً در ۳۶ بازی به میدان رفته‌است و ۲ بار در راهیابی ایران به جام جهانی (۲۰۰۶ و ۲۰۱۴) مشارکت داشته‌است که در یک دوره جام جهانی (۲۰۰۶) حضور داشت و ۲ بازی انجام داد.


علی کریمی تحت نظر مربیان مختلف تیم ملی ایران مانند پورحیدری، طالبی، بلاژوویچ، ایوانکوویچ، قلعه‌نویی، دایی، قطبی و کی روش در تیم ملی بازی کرده‌است.
کریمی با ۱۲۷ بازی پس از علی دایی و جواد نکونام، از لحاظ تعداد بازی ملی سومین بازیکن تاریخ تیم ملی فوتبال ایران به‌شمار می‌رود. او همچنین ۳۸ گل ملی به‌ثمر رسانده‌است که از این حیث نیز پس از علی دایی و کریم باقری نفر سوم محسوب می‌شود. نکونام با ۱ گل کمتر در جای چهارم در تعقیب کریمی است.

 

علی کریمی,بیوگرافی علی کریمی,زندگینامه علی کریمی


باشگاه‌های حرفه‌ای
۱۳۷۷–۱۳۷۵------ فتح تهران        
۱۳۸۰–۱۳۷۷ ------ پرسپولیس ← (۱۱) گل
۱۳۸۴–۱۳۸۰ ------الاهلی امارات ← (۴۵) گل
۱۳۸۶–۱۳۸۴ ------ بایرن مونیخ  ← (۳) گل
۱۳۸۷–۱۳۸۶------ القطر  ←  (۵) گل
۱۳۸۸–۱۳۸۷------ السیلیه ←  (۰) گل
۱۳۸۸–۱۳۸۷ ------ پرسپولیس (قرضی) ←  (۵) گل
۱۳۸۹–۱۳۸۸ ------ استیل‌آذین ←   (۱۴) گل
۱۳۹۰–۱۳۸۹ ------ شالکه ۰۴  ←  (۰) گل
۱۳۹۲–۱۳۹۰------ پرسپولیس  ←  (۱۳) گل
۱۳۹۳–۱۳۹۲------ تراکتورسازی ←  (۵) گل

 

افتخارات ورزشی علی کریمی

افتخارات ملی
- بازی‌های آسیایی
 قهرمانی (۲): ۱۹۹۸، ۲۰۰۲

- جام ملت‌های آسیا
 مقام سوم (۱): ۲۰۰۴


- قهرمانی فوتبال غرب آسیا
قهرمانی (۲): ۲۰۰۰، ۲۰۰۴

- جام بین قاره‌ای آسیا-اقیانوسیه
 قهرمانی (۱):

۲۰۰۳

 

علی کریمی,بیوگرافی علی کریمی,زندگینامه علی کریمی

 

افتخارات فردی
-بازیکن سال فوتبال آسیا: ۲۰۰۴، ۲۰۱۲ (نفر دوم)
- عضو تیم منتخب سال آسیا: ۲۰۱۲
- آقای گل جام ملت‌های آسیا: ۲۰۰۴
-عضو تیم منتخب جام ملت‌های آسیا: ۲۰۰۴
- آقای گل لیگ برتر فوتبال امارات: ۲۰۰۴-۲۰۰۳
- بهترین بازیکن جام قهرمانی آسیا-اقیانوسیه ۲۰۰۳
-بازیکن ماه آسیا: ژوئن ۲۰۰۰، اکتبر ۲۰۰۱، اکتبر ۲۰۰۳
-بهترین بازیکن مسابقات غرب آسیا ۲۰۰۰
- گلزن ترین هافبک نهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران ۱۴ گل
-گلزن ترین هافبک یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران ۱۲ گل
- دومین گلزن برتر آسیایی تاریخ پرسپولیس ۱۰ گل

 

علی کریمی,بیوگرافی علی کریمی,زندگینامه علی کریمی

 

خداحافظی از فوتبال
خداحافظی‌ها از فوتبال ملی
علی کریمی ۲ بار از تیم ملی فوتبال ایران خداحافظی کرد، اما پس از هر دوی این موارد باز هم در تیم بازی کرد. بار اول در ۱۸ مهر ۱۳۸۷، با نوشتن نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال ایران از بازی‌های ملی خداحافظی کرد. این در حالی بود که رابطه کریمی با سرمربی وقت تیم علی دایی دچار تنش بود. پس از برکناری دایی و انتصاب افشین قطبی، وی دوباره به تیم دعوت شد و بازی کرد.

بار دوم، علی کریمی در ۲ تیر ۱۳۸۸، پس از تساوی مقابل کره جنوبی و عدم راهیابی تیم به جام جهانی ۲۰۱۰ همراه با مهدی مهدوی‌کیا و وحید هاشمیان از بازی‌های ملی خداحافظی کرد. علی کریمی در خرداد ۱۳۹۰ برای بازگشت به تیم اعلام آمادگی کرد و کارلوس کی روش وی را دوباره به تیم دعوت کرد.

 

خداحافظی در سال 1392 و بازگشت
علی کریمی پس از بازی پرسپولیس با سپاهان در فینال جام حذفی در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ از دنیای فوتبال خدا حافظی کرد. کریمی پس از خداحافظی از فوتبال اعلام کرد، فوتبال جای امثال او نیست و «دایه‌های مهربانتر از مادر» باید فوتبال را بچرخانند.
خداحافظی کریمی از فوتبال، بازتاب گسترده‌ای داشت و سایت رسمی فیفا با اشاره به خداحافظی علی کریمی از دنیای فوتبال، از او به عنوان اسطوره فوتبال ایران یاد کرد و خداحافظی او از میادین فوتبال را غیر منتظره خواند.


خداحافظی در سال 1393
سرانجام علی کریمی در ۲۹ تیر ۱۳۹۳ برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد و درحالی که او اعلام کرده بود امیدوار است بتواند با پیراهن پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کند اما اینطور نشد. بدین ترتیب تراکتورسازی تبریز آخرین باشگاهی بود که کریمی پیراهن آن را بر تن کرد.

اکنون:

در تیم ملی فوتبال ایران به عنوان دستیار آقای کیروش فعالیت میکند.

ولی من از کریمی خوشم نمیاد... همین هم به خاطر دوستام و دایی پرسپولیسیم گذاشتم-خوبی احسان

عشقس استقلال...


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 229
نویسنده : مسعود


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 1035
نویسنده : مسعود


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 178
نویسنده : مسعود
مانوئل نویر

زندگینامه ی « مانوئل نویر ( Manuel Neuer ) » دروازه بان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان 1


مانوئل نویر در تاریخ ۲۷ مارس ۱۹۸۶ در گلزنکیرشن کشور آلمان دیده یه جهان گشود .
او اکنون بهترین دروازه بان جهان نیز است .

نویر دروازه‌ بان تیم ملی فوتبال جمهوری فدرال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ است .

زندگی ورزشی :

-
رده باشگاهی

نویر دروازه بانی را از دوران جوانی در باشگاه محل زادگاهش شالکه ۰۴ پی گرفت ، پس از سه سال حضور مستمر در تیم جوانان باشگاه شالکه موفق شد در سال ۲۰۰۵ به تیم نخست شالکه راه یابد ، زمانی که فرانک روست سنگربان پیشین شالکه به هامبورگ پیوست .
در تاریخ ۵ مارس ۲۰۰۸ نویر در مرحله نخست حذفی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در دیدار برگشت مقابل پورتو با مهار دو ضربه پنالتی و صعود شالکه به دور بعدی بازیها یکی از بهترین نمایش‌های خود را ارائه داد.نویر یکی از سه بازیکنی در فصل ۰۸-۲۰۰۷ بوندس لیگا بود که در تمامی دقایق آن فصل برای تیمش به میدان رفته بود .
نویر در جولای ۲۰۱۱ از سوی نشریه ورزشی کیکر بالاتر از ماریو گومز و نوری شاهین به‌ عنوان بهترین بازیکن بوندس‌ لیگا فصل ۱۱-۲۰۱۰ انتخاب شد .

- رده ملی

نویر در ۱۹ می ۲۰۰۹ به تیم ملی فوتبال آلمان را حضور در تور آسیایی این تیم دعوت شد .
پیش از این نویر عضو تیم ملی زیر ۲۱ سال آلمان بوده و برای این تیم در رقابتهای قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا به میدان رفته و یکی از ارکان اصلی قهرمان تیم ملی آلمان در این رقابت ها بوده است .
نویر در جام جهانی ۲۰۱۰ دروازه بان ثابت تیم ملی فوتبال آلمان بود و با این تیم به رتبه سوم جهان دست یافت .

نویر در سال ۲۰۱۱ به تیم فوتبال بایرن مونیخ پیوست و در لباس این تیم درخشش داشت نویردر دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۱۲ بین بایرن مونیخ و رئال مادرید ، با مهار پنالتی های کریستیانو رونالدو و ریکاردو کاکا نقش ارزنده ای در صعود بایرن مونیخ به فینال ، آلیانز آره نا ایفا کرد .



- افتخارات شخصی


بهترین دروازه بان بوندس لیگا : ۲۰۰۷
بهترین دروازه بان لیگ قهرمانان اروپا : ۲۰۰۸
بهترین دروازه بان رقابت های قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا : ۲۰۰۹
بهترین بازیکن بوندس‌ لیگا در فصل ۱۱- 2010

بهترین دروازه بان دنیا در سال 2013



- [b]افتخارات در شالکه[/b]

جام اتحادیه آلمان : قهرمان ۲۰۰۵
لیگ قهرمانان اروپا : نیمه نهایی ۲۰۱۱
جام حذفی آلمان : قهرمان ۲۰۱۱


- افتخارات در بایرن مونیخ


لیگ قهرمانان اروپا : نائب قهرمان ۲۰۱۲

- ملی


رقابت های قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا ۲۰۰۹: قهرمان
جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ : سوم جهان

جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ : نیمه نهایی

www.flashkhor.com

منبع:


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 176
نویسنده : مسعود


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 181
نویسنده : مسعود


بیوگرافی

کارلو آنچلوتی (به انگلیسی: Carlo Ancelotti)‏ (زاده ۱۰ ژوئن ۱۹۵۹ – رگولو) بازیکن سابق و مربی اهلکشور ایتالیا است.

فوتبال را در ۱۷ سالگی در تیم پارما آغاز کرد. در سال ۱۹۷۹ به آ. اس. رم پیوست و با این تیم یک بار قهرمان لیگ و چهار بار قهرمان جام حذفی ایتالیا شد و در آنجا بود که تبدیل به یک بازیکن ثابت شده و ملی‌پوش شد.
http://www.shiaupload.ir/images/17293300085756493264.jpg بین سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۷ به عنوان کاپیتان، تیمش را در میدان رهبری می‌کرد. بلافاصله پس از آن، از ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۲ برای میلان بازی کرد. او متعلق به تیم اسطوره‌های میلان است که در سال های ۱۹۸۹ و ۱۹۹۰ قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا را کسب کردند.

آنچلوتی در مجموع ۲۶ مرتبه پیراهن تیم بزرگسالان ایتالیا را به تن کرد. پس از انجام ۷ بازی برای تیم ملی زیر ۲۱ سال و تیم ملی المپیک، برای اولین مرتبه در تاریخ ۶ ژانویه ۱۹۸۱ در برابر تیم ملی فوتبال هلند به میدان رفت (۱ : ۱).

او در جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک و جام ملت‌های اروپا در سال ۱۹۸۸ در آلمان نیز حضور داشت و نامش در فهرست اسامی بازیکنان جام جهانی ۱۹۹۰ در کشورش ایتالیا هم که این تیم به مقام سوم جهان رسید، دیده می‌شد.

شروع مربیگری

پس از دوران موفقیت‌آمیز بازی، آنچلوتی تصمیم گرفت به عنوان مربی کار کند. ایستگاه اول او به عنوان مربی، تیم ملی ایتالیا بود. او در آنجا بین سال‌های ۱۹۹۲ و ۱۹۹۵ به عنوان دستیار آریگو ساکی کار کرد و توانست با این تیم به فینال جام جهانی ۱۹۹۴ در آمریکا برسد. در آنجا ایتالیا در ضربات پنالتی مغلوب تیمملی فوتبال برزیل شد.

آنچلوتی در تابستان سال ۱۹۹۵برای اولین بار به عنوان سرمربی با رجینا در سری B قرارداد بست و در اولین سال حضورش موفق شد این تیم را راهی سری A کند. بعد از سپری شدن یک فصل در رجینا، در تابستان سال ۱۹۹۶ به پارما رفت. در اولین فصل حضور در پارما ( ۹۷/۱۹۹۶) به طرزی باورنکردنی این تیم را به مقام نایب قهرمانی سری A رساند.
http://futbol.as.com/futbol/imagenes/2014/03/17/champions/1395056617_059352_1395060646_noticia_grande.jpgدر فوریه سال ۱۹۹۹ جانشین مارچلو لیپی در یوونتوس تورین شد که در این تیم، موفقیتی در آن فصل کسب نکرده بود. آنچلوتی در یوونتوس نتوانست عنوان‌های ملی یا بین‌المللی مورد اتنظار را به دست آورد.

وی برای این تیم جام یوفا اینترتوتو را درسال ۱۹۹۹ به ارمغان آورد و دوبار در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱، این تیم را به نایب قهرمانی سری A رساند. وی در تابستان سال ۲۰۰۱ به دلیل عدم کسب نتایج مطلوب، دوباره جایش را به مارچلو لیپی داد.

آنچلوتی در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۱ به جای فاتح تریک، سکان هدایت تیم پرآوازه آ. ث. میلان را به دست گرفت. در آن برهه از زمان، میلان گرفتار بحرانی شدید بود. او میلان را به نیمه نهایی جام یوفا در فصل ۰۲/۲۰۰۱ رساند و فصل را با کسب مقام چهارم سری A به پایان رساند.

پس از آن‌که در شروع کار، به دلیل شیوه بازی دفاعی، به شدت مورد انتقادعلنی رئیس باشگاه، سیلویو برلوسکونی قرار گرفت، اما ارائه بازی‌های چشمگیر و سراسر نظم و انضباط،‌ احترام زیادی برایش به وجود آورد. برای فصل ۰۳/۲۰۰۲ توانست دو بازیکن مهم به نام‌های آندره‌آ پیرلو و روی کاستا را به میلان بیاورد. به علاوه با هدایت وی، فیلیپو اینزاگی و آندره شوچنکو به یک زوج خط حمله قدرتمند تبدیل شدند.

میلان در فصل ۰۳/۲۰۰۲ در فینال لیگ قهرمانان اروپا در مقابل یوونتوس تورین قرار گرفت و توانست این تیمرا در ضربات پنالتی ۳ بر ۲ مغلوب کند. چند روز بعد هم قهرمانی جام حذفی ایتالیا را به دست آورد.

برای فصل ۰۴/۲۰۰۳، کاکا، ستاره فوتبال برزیل با میلان قرارداد امضاء کرد. آنچلوتی با کاکا، به عنوان بازیکن کلیدی تیمش، میلان را در فصل ۰۴/۲۰۰۳ به سوی قهرمانی سوپر جام اروپا و اسکودتو هدایت کرد.

در فصل بعد از آن (۰۵/۲۰۰۴)، آنچلوتی دوباره میلان را به فینال لیگ قهرمانان اروپا رساند. بعد از برتری ۳ بر ۰ در نیمه اول،‌ تیم او در نیمه دوم برتری‌اش را از دست داد و پس از ۹۰ دقیقه و تساوی ۳ بر ۳، در ضربات پنالتی، قهرمانی را به لیورپول انگلیس واگذار کرد.

دو سال بعد، در فصل ۰۷/۲۰۰۶، دوباره این دو تیم در فینال به هم رسیدند. این‌بار اما میلان موفق شد با دو گل فیلیپو اینزاگی، قهرمانی اروپا را از آن خود کند. این پیروزی وجهه شایان توجهی برای کارلو آنچلوتی به ارمغان آورد. وی در آغاز ماه جون سال ۲۰۰۷، قراردادش را با میلان تا سال ۲۰۱۰ تمدید کرد.

آنچلوتی با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۰۷، به جرگه کسانی پیوست که هم به عنوان بازیکن و هم مربی، این افتخار را کسب کرده‌اند. چهار نفر دیگر عبارتند از میگوئل مونوز، جووانی تراپاتونی، یوهان کرایف و فرانک ریکارد.

با این قهرمانی، به علاوه وی در دایره کوچک مربیانی قرار گرفت که دوبار صاحب این عنوان شده‌اند. درکنار آنچلوتی، مورینیو ، ویسنته دل‌بوسکه،‌ اوتمار هیتزفلد و الکس فرگوسن دوبار قهرمان این جام شده‌اند.

پس از آن آنچلوتی به چلسی رفت . او در دوران حضورـش در لندن به یک قهرمانی لیگ برتر ، جام حذفی و جام اتحادیه رسید . او همچون مورینیو نتوانست در این تیم به موفقیتی در اروپا دست پیدا کند .

کارلتو سال گذشته به تیم متمول پاریس سنت ژرمن پیوست و پس از نزدیک نیم قرن ، این تیم را به قهرمانی لیگ 1 فرانسه رساند . آنها در لیگ قهرمانان نیز به جمع 8 تیم صعود کردند اما مقابل بارسلونا حذف شدند .

او در حالی جانشین مورینیو در رئال مادرید می شود که رئال مادرید در هر سه سال گذشته به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسیده اند و فقط قهرمانی دهم در اروپا میتواند هواداران مادریدی را راضی نگه دارد .

افتخارات به عنوان مربی باشگاهی:

نایب قهرمان سری آ: ۱۹۹۷، ۲۰۰۰، ۲۰۰۱، ۲۰۰۵، ۲۰۰۶

قهرمان جام حذفی ایتالیا: ۲۰۰۳

قهرمان سری آ: http://www.shiaupload.ir/images/64287632061548058265.jpg۲۰۰۴

قهرمان سوپرجام ایتالیا: ۲۰۰۴

نایب قهرمان سوپرجام ایتالیا: ۲۰۰۳

قهرمان جام یوفا اینترتوتو: ۱۹۹۹

نایب قهرمان لیگ قهرمانان اروپا:۲۰۰۵

قهرمان لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۰۳، ۲۰۰۷

قهرمان سوپرجام اروپا: ۲۰۰۳، ۲۰۰۷

قهرمان جام باشگاه‌های جهان: ۲۰۰۷

نایب قهرمان جام باشگاه‌های جهان: ۲۰۰۳

قهرمان لیگ برتر انگلیس: 2010

قهرمان جام حذفی انگلیس: 2010

قهرمان جام اتحادیه انگلیس: 2009

قهرمان لیگ 1 فرانسه: 2013

عناوین شخصی به عنوان مربی

جایزه باشگاه فوتبال یوفا: مربی سال: ۲۰۰۳، ۲۰۰۷

برترین مربی باشگاهی جهان: ۲۰۰۷

ورد ساکر: مربی سال: ۲۰۰۳

ای. اس. ام: مربی سال اروپا: ۲۰۰۷

مربی سال ایتالیا: ۲۰۰۱، ۲۰۰۴

مربی ماه لیگ برتر انگلستان: 4 بار در طول سال های 2009 تا 2011

مربی برتر فرانسه: 2013


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 185
نویسنده : مسعود

 

بیوگرافی وین رونی + عکس

 

وین مارک رونی (به انگلیسی: Wayne Mark Rooney) (زاده ۲۴ اکتبر ۱۹۸۵) بازیکن فوتبال اهل انگلستان است که برای تیم فوتبال منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان در پست مهاجم بازی می‌کند.

نام کامل : وین مارک رونی

زادروز : ۲۴ اکتبر ۱۹۸۵

زادگاه : Croxteth، لیورپول، انگلستان

قد : ۱٫۷۶ متر (۵ پا ۹ اینچ)

پست : مهاجم

 

زندگی

رونی در ۹ سالگی به باشگاه اورتون پیوست و در سال ۲۰۰۲ نخستین بازی حرفه‌ای خود را برای این تیم انجام داد. او دو فصل را در اورتون سپری کرد تا این که در سال ۲۰۰۴ با مبلغ ۲۵٫۶ میلیون پوند به باشگاه منچستر یونایتد پیوست. در همان سال، لقب «وازا» را به او دادند.از آن زمان تاکنون رونی به همراه یونایتد، ۵ بار در لیگ برتر، ۱ بار در لیگ قهرمانان اروپا، ۱ بار در جام باشگاه‌های جهان و ۲ بار در جام اتحادیه انگلیس جام را بالای سر برده‌است. او همچنین با یونایتد دو بار در لیگ برتر و دوبار در لیگ قهرمانان اروپا به مقام نایب قهرمانی رسیده‌است. در سپتامبر ۲۰۱۲، رونی دویستمین گل خودش را برای یونایتد زد و تبدیل به چهارمین گلزن برتر تاریخ این باشگاه شد.

 

رونی در سال ۲۰۰۳ نخستین بازی ملی‌اش را برای انگلستان انجام داد و جوان‌ترین بازیکن تاریخ تیم ملی انگلستان شد (این رکورد بعداً توسط تئو والکات شکسته شد). او جوان‌ترین گلزن تاریخ تیم ملی انگلستان نیز هست.او در مسابقات یورو ۲۰۰۴ چهار گل به ثمر رساند و به جوان‌ترین گلزن جام ملت‌های اروپا تبدیل شد. رونی در جام‌های جهانی ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ هم برای تیم ملی کشورش به میدان رفت و به طور گسترده‌ای از او، به عنوان بهترین بازیکن تیم ملی انگلستان یاد می‌شود. او دوبار در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ به عنوان بهترین فوتبالیست سال انگلستان انتخاب شد. با دو کارت قرمز، او در کنار دیوید بکهام بیشترین اخراج را در تیم ملی انگلستان داشته‌است.

 

در فصل ۱۰–۲۰۰۹ او به عنوان بازیکن سال پی‌اف‌ای و بازیکن سال اف‌دبلیوای دست یافت. او تاکنون پنج بار بهترین بازیکن ماه لیگ برتر شده، رکوردی که تنها استیون جرارد به آن دست یافته‌است. او در رأی‌گیری نهایی توپ طلای سال ۲۰۱۱، پنجم شد و در تیم منتخب ۱۱ نفره سال قرار گرفت. گل قیچی‌برگردان او به منچستر سیتی در سال ۲۰۱۱، به عنوان بهترین گل فصل و بهترین گل ۲۰ فصل اخیر لیگ برتر انگلستان انتخاب شد.بنا بر گزارش‌ها، تا مارس ۲۰۱۱، وین رونی با درآمد سالیانهٔ ۲۰٫۷ میلیون یورویی (۱۸ میلیون پوند) سومین فوتبالیست پردرآمد دنیا بعد از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو می‌باشد.

 

تولد و نوجوانی

وین رونی، فرزند توماس وین رونی و جنت ماری رونی، در کراستت، لیورپول به دنیا آمد.او ایرلندی‌تبار است و دو برادر کوچکتر دارد.در کودکی طرفدار تیم اورتون بود و قهرمان دوران کودکی‌اش دانکن فرگوسن بود.

 

دوران باشگاهی

اورتون

تیم‌های پایه

رونی فوتبالش را در مدرسه فوتبال لیورپول آغاز کرد که در آنجا موفق شد در یک فصل ۷۲ گل بزند. رکوردی که تا مهٔ ۲۰۱۰ پابرجا بود.در ۹ سالگی رونی برای باشگاه Copplehouse boys بازی می‌کرد و در آخرین فصل حضورش در آن تیم، ۹۹ گل زد. بعد از آن او توسط باب پندلتون مربی تیم اورتون کشف شد. رونی در ۹ سالگی به اورتون پیوست.در فصل ۹۶–۱۹۹۵، او در ۲۹ بازی ۱۱۴ گل برای تیم زیر ۱۰ و ۱۱ ساله‌های اورتون زد. و در ۱۵ سالگی برای تیم زیر ۱۹ ساله‌های باشگاه بازی می‌کرد.در راه رسیدن تیم اورتون به فینال جام حذفی جوانان انگلستان، وی در ۸ بازی ۸ گل به ثمر رساند.در سال ۲۰۰۲ رونی در اردوی آماده‌سازی تیم بزرگسالان شرکت کرد و در یک بازی دوستانه موفق شد نخستین گلش را بزند.

 

راهیابی به تیم اول

رونی در آوریل ۲۰۰۲، در بازی مقابل ساوتهمپتون روی نیمکت نشست، اما بازی نکرد. در ۱۷ اوت ۲۰۰۲، او برای اولین بار برای تیم اصلی اورتون به میدان رفت و به دومین بازیکن جوان تاریخ اورتون تبدیل شد.او نخستین گلش را برای اورتون در بازی جام اتجادیه مقابل رکسهام زد.او با زدن دو گل در آن بازی، تبدیل به جوان‌ترین گلزن تاریخ تیم اورتون نیز گشت. در ۱۷ اکتبر ۲۰۰۲،درست پنج روز قبل از تولد ۱۷ سالگی‌اش، رونی در دقایق تلف‌شده بازی، دروازه آرسنال را گشود و ضمن خاتمه دادن به رکورد ۳۰ بازی بدون شکست این تیم، به جوان‌ترین گلزن تاریخ لیگ برتر نیز مبدل گشت، که این رکورد بعدها توسط بازیکنان دیگر شکسته شد. او پانزده روز بعد، دوباره مقابل لیدز یونایتد موفق به گلزنی شد.

در دسامبر ۲۰۰۲، رونی به عنوان شخصیت جوان ورزشی سال بی‌بی‌سی انتخاب شد.

 

منچستر یونایتد

بازیکن سابق اورتون رویای پیوستن به الدترافورد را زمانی پایان داد که فقط ساعتی به پایان زمان نقل و انتقالات در روز سه شنبه ۳۱ اوت ۲۰۰۴ فرصت باقی بود.

اولین بازی وین در اولین بازی فصل ۲۰۰۳-۲۰۰۲ مقابل تاتنهام در گودیسون پارک بود. او نه بازی بعد اولین گل خود را در لیگ برتر به ثمر رساند – گل فوق العاده‌ی دقیقه آخر که پیروزی دراماتیک ۲-۱ برابر آرسنال را سبب شد.

 

به زودی استعداد وین رونی در سطح بین‌المللی آشکار شد و او در فوریه ۲۰۰۳ جوان‌ترین بازیکن تیم ملی فوتبال انگلستان شد، زمانیکه به عنوان بازیکن ذخیره در بازی مقابل استرالیا در آپتون پارک به میدان آمد. او همچنین جوان‌ترین بازیکنی شد که برای کشورش در بازی با مقدونیه در ۱۷ سالگی و در سپتامبر ۲۰۰۳ گل زد.

 

شهرت او وقتی به عنوان یک بازیکن جوان در جهان بیشتر شد که آن بازیهای خیره کننده را برای انگلستان در جام ملتهای اروپا ۲۰۰۴ در پرتغال به نمایش گذاشت.

 

او در چهار مسابقه مقابل سوییس و کرواسی ۴ گل به ثمر رساند، از جمله گل زیبایی از فاصله ۲۵ یاردی (۲۲ و نیم متری) در دروازه کرواسی؛ همین کافی بود تا سر الکس فرگوسن را برای امضای قرارداد با این گلزن فوق العاده متقاعد کند.

 

به دنبال این قرار داد نقل و انتقال با اورتون، یونایتدی‌ها بالاخره بازیکنی را بدست آوردند که رئیس قرمزهای منچستر از وجود او احساس خوشحالی کند. سر الکس فرگوسن بعد از به خدمت گرفتن رونی گفت:من خیلی خوشحالم. من فکر می‌کنم که ما بهترین بازیکن جوان این کشور در ۳۰ سال گذشته را در اختیار داریم. همه از این قرارداد احساس خوشحالی می‌کنند

 

از خود وین رونی در سایت اینترنتی منچستر یونایتد نقل شده که: «من از اینکه اینجا هستم خیلی خوشحالم. به عنوان کسی که به یونایتد علاقه داشته، اینجا تنها جاییست که من خواهم رفت».

 

بیوگرافی وین رونی + عکس

 

بیوگرافی وین رونی + عکس

 

بیوگرافی وین رونی + عکس

 

بیوگرافی وین رونی + عکس



تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 181
نویسنده : مسعود



http://www.varzesh11.com/images/article/pep-guardiola-1089.jpg


جوزپ گواردیولا ای سالا معروف به پپ گواردیولا فوتبالیست سابق اهل اسپانیا و سرمربی کنونی باشگاه فوتبال بارسلونا است.پپ گواردیولا محصول آکادمی جوانان باشگاه فوتبال بارسلونا است . بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۱ ، ۳۷۹ بار برای تیم بارسلونا در پست هافبک دفاعی به میدان رفت .
http://www.artakava.com/files/dl/kava/guardiola1.jpg
اولین بازی حرفهای وی در تاریخ ۱۶ دسامبر ۱۹۹۰ برابر تیم کادیس و در کنار یوهان کرایف بود که او را بدل به بکی از مهرههای کلیدی و محبوب بارسا کرد . بازی با دو گل به سود بارسا پایان یافت .
همچنین آخرین حضور وی در بارسلونا در تاریخ ۱۷ ژوئن ۲۰۰۱ در مقابل تیم والنسیا بود که به برد سه بر دو بارسا انجامید
پس از ترک نیوکمپ وی پیشنهاداتی از باشگاههایی چون نیوکاسل ، وستهام ، تاتنهام ، لیورپول ، میلان و اینتر میلان داشت اما سرانجام در سال ۲۰۰۱ به تیم برشا پیوست . پس از آن در سال ۲۰۰۲ به باشگاه رم و پس از آن مجددا به تیم برشا پیوست . حضور وی در سری آ به دنبال مثبت اعلام شدن تست ناندرولون ( با دوره محرومیت ۴ ماهه ) با موفقیت چندانی همراه نبود .
پس از مدت کوتاهی حضور در تیم الاهلی قطر ، به دنبال درخواست خوان مانوئل لیو سرمربی تیم مکزیکی دورادوس د سینالوآ فصل ۲۰۰۶ را در این تیم گذراند . ۶ ماه پس از آن و با سقوط تیم مکزیکی به دسته پایین تر ، وی به عنوان بازیکن خود را بازنشسته اعلام کرد
در سال ۱۹۹۲ ، کاپیتان گواردیولا به همراه تیم ملی اسپانیا به مدال طلای بازهای المپیک دست یافت .
اولین بازی ملی او در اکتبر ۱۹۹۲ در برابر تیم ایرلند شمالی از سری رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴بود که به تساوی بدون گل انجامید . گواردیولا در جام جهانی ۱۹۹۴ عضو تیم ملی بود اما جام جهانی ۱۹۹۸ را به علت مصدومیت از دست داد . در زمان مربی گری خاویر کلمنته او جام ملتهای اروپای ۱۹۹۶ را از دست داد . سر انجام در جام ملتهای ۲۰۰۰ ( یورو ۲۰۰۰ ) به تیم ملی دعوت شد .http://images.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8801/j-g0129-md.jpg
آخرین حضور گواردیولا در تیم ملی در ۱۴ نوامبر ۲۰۰۱ در یک بازی دوستانه برابر تیم ملی مکزیک بود که با یک گل به سود اسپانیا پایان یافت .
گواردیولا در ۲۱ ژوئن ۲۰۰۷ از سوی خوان لاپورتا به مربی گری بارسا برگزیده شد . وی به سیستم ۳-۳-۴ تمایل دارد .
دوران مربی گری وی با جدایی رونالدینیو ، دکو ، زامبروتا ، جیووانی ، ادمیلسون ، اوله گر و سانتیاگو ازکه رو از بارسا و با پیوستن دنی آلوس ، سیدو کیتا ، مارتین کاسه رس و خرارد پیکه به بارسا بود .
اولین حضور گواردیولا به عنوان مربی در تیم بارسلونا در سومین دور مقدماتی جام باشگاههای
اروپا (۹_۲۰۰۸ ) برابر تیم ویسلا کراکوو لهستان بود که با جهار گل به سود بارسا خاتمه یافت .
افتخارات در زمان بازیگری با تیم بارسلونا :
قهرمانی در جام باشگاههای اروپا (۱۹۹۲ )
قهرمانی در جام برندگان جام اروپا ( ۱۹۹۷ )
۶ بار قهرمانی در لالیگا ( ۹۹ – ۹۸ – ۹۴ – ۹۳ – ۹۲ – ۱۹۹۱ )
۲ بار قهرمانی در کوپا دل ری ( ۹۸ – ۱۹۹۷ )
۴ بار قهرمانی در سوپرجام اسپانیا ( ۹۷ – ۹۵ – ۹۳ – ۱۹۹۲ )
۲ بار قهرمانی در سوپرجام اروپا ( ۹۷ – ۱۹۹۲ )
قهرمانی در بازیهای المپیک سال ۱۹۹۲ با تیم ملی اسپانیا
افتخارات در زمان مربی گری:
قهرمانی در لالیگا به همراه بارسا ( ۲۰۰۹ )
قهرمانی در کوپا دل ری به همراه بارسا ( ۲۰۰۹ )
قهرمانی درجام باشگاههای اروپا به همراه بارسا ( ۲۰۰۹ )


تاریخ : 1 آذر 1393
بازدید : 209
نویسنده : مسعود
زیباساز


Alternative content


کلیک کنید

RSS

Powered By
loxblog.Com